ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت
سرخط خبرها

سردار اشتری: اجازه نمی‌دهیم برخی منفعت‌طلبان فضا را غبارآلود کنند| مردم سیستان و بلوچستان علاقه خود را به نظام نشان دادند

  • کد خبر: ۱۳۳۸۸۱
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۹
سردار اشتری: اجازه نمی‌دهیم برخی منفعت‌طلبان فضا را غبارآلود کنند| مردم سیستان و بلوچستان علاقه خود را به نظام نشان دادند
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: مردم استان سیستان و بلوچستان در برهه‌های مختلف تاریخ علاقه خود را به کشور و نظام نشان داده‌اند و این غیرت‌آفرینی‌ها در صیانت از وطن هرگز از اذهان مردم و تاریخ پاک نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین اشتری در مراسم تودیع و معارفه فرماندهان انتظامی استان سیستان و بلوچستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و معزز انقلاب اسلامی، شهدای عرصه نظم و امنیت، مدافعان حرم، درود و سلام بر روح بلند و ملکوتی امام راحل، آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) با تاکید بر اینکه مردم استان سیستان و بلوچستان در برهه‌های مختلف تاریخ علاقه خود را به کشور و نظام نشان داده‌اند و این غیرت آفرینی‌ها در صیانت از وطن هرگز از اذهان مردم و تاریخ پاک نخواهد شد، گفت: مردم دلیر این استان اعم از شیعه و سنی در تمام ادوار مخصوصا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دوشادوش هم و متحد از آرمان‌های انقلاب اسلامی دفاع کرده‌اند.

وی ادامه داد: مردم سیستان و بلوچستان افرادی مومن، صبور و با گذشت و مشهور به مردی و مردانگی و مرزداران غیور این خطه با عزت و همیشه در صحنه و دوستدار صلح بوده و هستند این در حالی است که دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای برهم‌زدن امنیت این استان فتنه‌انگیزی و برنامه‌ریزی و تلاش کرده‌اند و می‌خواهند از تنوع قومی و مذهبی که جز ظرفیت‌های خوب کشور محسوب می‌شود، سوءاستفاده کنند.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اینکه هم اهل تسنن و هم اهل تشیع در راه دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شهدای گرانقدری را تقدیم کرده اند، تصریح کرد: تمامی اقوام ایرانی در دفاع از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تمامیت ارضی کشور همدل و یکصدا و با ایمانی راسخ در مقابل دشمنان ایستاده‌اند.

این مقام ارشد انتظامی همچنین عنوان کرد: اکنون نظام سلطه و ایادی استکبار در هفته‌های اخیر تمام تلاش خود را انجام داده تا با سوءاستفاده از برخی بهانه‌ها که خود در خلق آن نقش بسزایی داشته‌اند به‌دنبال تفرقه افکنی و آتش افروزی در جامعه است و غافل از اتحاد و پیوند ناگسستنی شیعه و سنی، فتنه‌های همیشگی خود را شعله‌ور کرده، اما با هوشیاری مردم انقلابی، بصیر و ولایتمدار کشور اعم از عرب، ترک، لر، بلوچ و فارس و سایر اقوام در تمام مذاهب اعم از مسلمان و غیرمسلمان و شیعه و سنی توطئه خبیثانه دشمن بار دیگر خنثی شده و آن‌ها از این اتحاد مردم سخت ناراحت هستند و به‌دنبال انتقام از مردم همیشه در صحنه هستند.

سردار اشتری ادامه داد: دشمن در ایجاد فتنه و انتقام از پاسخ دندان شکن مردم، امنیت آن‌ها را هدف گرفته، ولی مردم یقین دارند که خادمان آن‌ها در نهاد‌های انتظامی، نظامی و امنیتی در راه دفاع از امنیت جامعه تا پای جان ایستاده اند و دشمنان را با یاس و ناامیدی مجبور به شکست کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: پلیس در ادوار مختلف ثابت کرده که در راه دفاع از جان، مال و ناموس شهروندان روز و شب نمی‌شناسد و فارغ از هر نگاه جناحی و سیاسی در پاسداشت از ارزش‌های والای انقلاب و امنیت ایستاده و اجازه نمی‌دهد برخی از منفعت طلب‌ها فضا را غبارآلود کنند و بهره‌های شخصی خود را ببرند.

سردار اشتری بااشاره به شعار هفته فراجا ۱۴۰۱ عنوان کرد: شعار هفته فراجا "پلیس خادم مردم و مردم حامی پلیس" نام گذاری شد که این شعار برگرفته از فرهنگ غنی حاکم بر مجموعه مردمی انتظامی است سازمانی که در شرایط مختلف طبیعی و غیرطبیعی اعم از سیل، زلزله، آتش سوزی و ... در کنار مردم بوده و آن را افتخار خود می‌داند.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به تودیع و معارفه فرماندهان انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: برادر گرانقدرم سردار "احمد طاهری" فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان، با سابقه ۴۰ ساله خدمت شبانه روزی و صادقانه خدمات مضاعفی در تامین امنیت جامعه ارائه دادند و از خانواده محترم وی که در طول خدمت  او را همراهی کردند، تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی همچنین خاطرنشان کرد: سردار "محمد قنبری" نیز که از فرماندهان شایسته و عالی رتبه انتظامی هستند در راستای توسعه نظم و امنیت و حفظ حقوق آحاد جامعه برنامه‌های خوبی را به اجرا خواهند گذاشت و با اقدامات خوب خود انسجام، وحدت و همگرایی را در استان تقویت خواهند کرد و با هوشیاری و هماهنگی مناسب کینه فتنه‌انگیزان خارجی و داخلی را به خودشان برخواهد گرداند.

بنابراین گزارش، فرمانده کل انتظامی کشور در پایان این مراسم از رشادت‌ها و مجاهدت‌های تمامی همکاران در سراسر کشور همچنین کارکنان انتظامی و مرزبانی استان سیستان و بلوچستان در راستای برقراری نظم و امنیت خصوصا در روز‌های اخیر در این استان تشکر و قدردانی کرد.

گفتنی است، با حکم سردار اشتری فرمانده کل انتظامی کشور سرتیپ "محمد قنبری" (با حفظ سمت؛ رئیس پلیس آگاهی فراجا) به سمت فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان منصوب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->